Website by : ZUID Creatives. All Rights Reserved. Algemene Voorwaarden

Nieuwbouw

Bouwen van een woonhuis aan de Beekveld te Berlicum energie neutraal - Met dit bijzondere project toont aannemersbedrijf BEEK Bouwmeesters, hoe twee aparte gebouwen sfeervolle zijn samengesmolten tot één uniek geheel. In het modern-landelijke gebouw, werden alle expertises en mogelijkheden van het aannemersbedrijf gecombineerd. Hierdoor is het er heerlijk wonen en is de villa op elk vlak bijzonder toonaangevend en hoogwaardig. Zo roept de schitterende architectuur met […]

9 Photos

Nieuwbouw

Met dit bijzondere project toont aannemersbedrijf BEEK Bouwmeesters, hoe twee aparte gebouwen sfeervolle zijn samengesmolten tot één uniek geheel. In het modern-landelijke gebouw, werden alle expertises en mogelijkheden van het aannemersbedrijf gecombineerd.

Hierdoor is het er heerlijk wonen en is de villa op elk vlak bijzonder toonaangevend en hoogwaardig. Zo roept de schitterende architectuur met modern-landelijke uitstraling een gevoel van warmte op.

Dit wordt versterkt door een sfeervol materiaalgebruik, waarin een pannen dak, gestucte muren en zwarte aluminium kozijnen een hoofd- rol spelen. Ook het natuursteen op de gevel van Geopietra vervaardigd vormt een bijzondere blikvanger.

Door de toepassing van verrassende materialen en een u vormige bouw heeft het gebouw een interessante aanblik gekregen.  Zo springt het natuursteen strips van Geopietra een bijzonder verrassingseffect.