Over BEEK

Wij zijn BEEK Bouwmeesters

Ruimte. Ideeën. BEEK.

We staan voor je klaar om je van idee tot oplevering te inspireren, te begeleiden en te ontzorgen, en gemaakte afspraken waar te maken.

IDEE

Een huis bouwen of kopen is voor veel mensen de grootste investering in hun leven. Bij BEEK hebben we verstand van huizen, maar ook van mensen. Samen met jou bespreken we waar jouw ideale plek aan moet voldoen.

ONTWERP

We vertalen je ideeën naar een ontwerp met alle sfeervolle, comfortabele en praktische ruimtes die je zoekt en nodig hebt. Uiteraard met de uitstraling die je zoekt om jouw persoonlijke stempel op jouw dagelijkse omgeving te zetten.

OPLEVERING

Je vaste team van ervaren lokale bouwers begeleidt je vanaf de eerste steen tot aan de oplevering. We nemen al het regel- en papierwerk uit handen en maken afspraken waar, met garanties waar je op kunt bouwen.

Maak kennis

Bas van de Beek

Bas van de Beek

Eigenaar & Oprichter
Ruud

Ruud

Werkvoorbereider
Vera

Vera

Administratie
Diana

Diana

Administratief medewerkster
Gerry

Gerry

Timmerman
Geert

Geert

Metselaar / Timmerman
Remco

Remco

Timmerman
Yoric

Yoric

Timmerman
Ron

Ron

Stukadoor
Koen

Koen

Leering Timmerman

Theobert van Boven

Architect Van Boven Architecten

“Ons architectenbureau is een vast onderdeel van het team van BEEK Bouwmeesters. Op basis van wederzijds vertrouwen werken wij al geruime tijd op een nauwe en zeer goede manier samen. Onze grote toegevoegde waarde is dat wij veel kennis in het ontwerpen van hoogwaardige kwaliteit bouwprojecten hebben, in het bijzonder in de villabouw. Onze lijnen met BEEK Bouwmeesters zijn kort en direct.”

Wat onze klanten zeggen

Maak mee

Timmerman met (vak) kennis !

Fulltime
Bekijk vacature

Geef je ideeën
de ruimte

Deel jouw ideale woon- of werkplek met ons team. We vertellen je graag meer over wat we allemaal kunnen doen om van bestaande of nieuwe ruimtes jouw plek te maken.