De zekerheid van BouwGarant bij BEEK Bouwmeesters

Bij de bouw of verbouwing van uw woning komt er een hoop op u af. Dan is het belangrijk om te kiezen voor optimale zekerheid. Als BouwGarant-aannemer biedt BEEK Bouwmeesters u deze garantie.

Zeker weten dat de bouw probleemloos verloopt

Kies voor de zekerheid van een ervaren aannemer die zijn zaakjes op orde heeft. Iemand bij wie uw woning in goede handen is. Iedereen kan zich aannemer noemen, maar BouwGarant-aannemer word je alleen als je over de juiste diploma’s en verzekeringen beschikt. Als u BEEK Bouwmeesters inschakelt, bent u er zeker van dat u werkt met een ervaren partij die zijn zaken op orde heeft.

Kwaliteitseisen en kwaliteitstoetsen

Om het BouwGarant-keurmerk te mogen dragen, moeten wij aan een reeks van kwaliteitseisen voldoen. Die eisen hebben onder meer te maken met de wijze van offreren, hoe wij meer- en minderwerk berekenen en onze werkwijze bij oplevering. Ook zaken als de kredietwaardigheid worden gecontroleerd. Nu BEEK Bouwmeesters het BouwGarant-keurmerk heeft, worden we regelmatig getoetst door een onafhankelijke instantie.

Duidelijke afspraken

Als BouwGarant-aannemer maken wij duidelijke afspraken en zetten we die voor u op papier. Die afspraken gelden niet alleen voor de offerte, maar voor het gehele traject tot en met de oplevering. U komt bij BEEK Bouwmeesters dus nooit voor onaangename verrassingen te staan.

BouwGarant-garantie voor extra zekerheid

Als u een BouwGarant-garantie afsluit, kunt u rekenen op extra zekerheid. Het bouwproject wordt dan te allen tijde voltooid. Er is een Nieuwbouwgarantie, een Verbouwgarantie en een EnergiePrestatiegarantie.

Geef je ideeën
de ruimte

Deel jouw ideale woon- of werkplek met ons team. We vertellen je graag meer over wat we allemaal kunnen doen om van bestaande of nieuwe ruimtes jouw plek te maken.