Diensten

Als BEEK Bouwmeesters zijn we gespecialiseerd in het bouwen, verbouwen en renoveren van ruime woonhuizen, villa's, woonboerderijen en zakelijke panden in het hogere segment.

Nieuwbouw

Je eigen woonhuis of bedrijfspand moet vooral comfortabel, gebruiksvriendelijk en sfeervol zijn. Vandaag, morgen en over tien jaar. Meer dan een huis of kantoor bouwen onze eigen Bouwmeesters woon- en werkplekken op maat waar je nooit meer weg wilt.

Renovatie

Als eigenaar van een ouder pand word je onderdeel van de geschiedenis. We voegen comfort toe met behoud van karakter en oude glorie. We adviseren met zorg, herstellen met aandacht en nemen regelwerk uit handen van het eerste kopje koffie tot de champagne bij oplevering.

Verbouwing

Met vakkundig advies en innovatieve toepassingen optimaliseer je niet alleen je ruimtes. Een ruimte erbij, een net iets andere lichtinval of je functionele ruimtes op een betere plek maakt iedere dag opnieuw een wereld van verschil in woon- en werkgenot.

Bedrijfspanden

Zakelijke vierkante meters zijn kostbare vierkante meters. Dus is het van belang dat iedere ruimte maximaal wordt benut met de juiste uitstraling, en optimaal is afgestemd op eindgebruikers. Je vaste team staat klaar om ook van je kantoor of bedrijfspand jouw plek te maken.

Geef je ideeën
de ruimte

Deel jouw ideale woon- of werkplek met ons team. We vertellen je graag meer over wat we allemaal kunnen doen om van bestaande of nieuwe ruimtes jouw plek te maken.