Website by : ZUID Creatives. All Rights Reserved. Algemene Voorwaarden

Algemeen

Maatwerk Interieur - Laat ik Beek Bouwmeesters interieur Maatwerk aan u voorstellen: Wanneer u een maatoplossing zoekt voor een bepaalde plek in uw huis of restaurant/winkel dan is het mogelijk om dit te laten maken. Dit kan uiteenlopen van keukens, inloopkasten tot badkamermeubels. Samen met u kijken we wat onze mogelijkheden zijn en geven we advies om tot de perfecte maatoplossing te komen.

71 Photos

Algemeen

Laat ik Beek Bouwmeesters interieur Maatwerk aan u voorstellen:

Wanneer u een maatoplossing zoekt voor een bepaalde plek in uw huis of restaurant/winkel dan is het mogelijk om dit te laten maken. Dit kan uiteenlopen van keukens, inloopkasten tot badkamermeubels. Samen met u kijken we wat onze mogelijkheden zijn en geven we advies om tot de perfecte maatoplossing te komen.

Opdrachtgevers die een beeld hebben van wat ze willen of een plan waarbinnen zij hun eigen stijl willen bepalen.

Maar dat graag verder invullen en uitwerken met een specialist.

Een adviseur/ ontwerper die desgewenst ook de fabricage uitvoert.

Een prettige garantie voor een altijd passende en goed getimede oplevering, waar u geen omkijken naar heeft…..

Materialen:

Er wordt gewerkt met veel verschillende materialen.

Hierbij kunt u denken aan uiteenlopende materialen zoals; staal, diverse houtsoorten, marmer, composiet en roestvaststaal.  Deze materialen worden veelal met elkaar gecombineerd.

Laat ik Beek interieurmeesters aan u voorstellen:

Na jarenlange ervaring in de productie en het ontwerp van maatwerk meubels, keukens en trappen hebben wij ons sinds 2017 volledig gespecialiseerd in het leveren, produceren en ontwerpen van traditioneel gemaakt maatwerk meubels. De geleverde projecten bestaan

uit ingebouwde boekenwanden, inloopkasten maar vooral keukens en badkamermeubels.

Onze aanpak is altijd gericht op het samen ontwerpen van de maatwerk projecten. De begeleiding en adviezen zijn zeer persoonlijk. Het advies en de ontwerpen zijn een afspiegeling van uw wensen. Indien u tekeningen van uw huis meeneemt in een eerste gesprek is een goede start reeds gemaakt!

In de showroom hebben we meubelvoorbeelden en materiaalsamples waarmee de kwaliteit kan worden getoond.

De meubels worden in eigen beheer geproduceerd zodat we altijd de eindcontrole behouden.

Een vast door mij gecoördineerd installatieteam van timmerlieden bouwt de meubels vervolgens in met veel oog voor detail. Wederom met een zeer persoonlijke benadering.

Graag nodig ik u uit om een afspraak te maken met mij of een van de collega’s. Dit kan vrijblijvend op uw locatie of in de showroom te Rosmalen. We werken door heel Brabant maar we zijn vaak te vinden in omgeving ’s-Hertogenbosch.

Aangezien wij vaak met een drukke planning worden geconfronteerd is het aan te raden eerst een afspraak te maken.