Website by : ZUID Creatives. All Rights Reserved. Algemene Voorwaarden

Algemeen

Warmtepompen, Domotica systeem. WTW - Warmtepompen van Radson, warmte terugwinning (WTW) van Brink of Zehnder Domotica systeem van Niko.

14 Photos

Algemeen

Wij als Beek Bouwmeesters maken alle installatie in eigenbeheer. Zoals Warmtepompen, warmte terugwinning WTW Domotica installatie van Niko.

Warmtepompen:

Warmtepompen zijn in staat energie uit de aarde, de lucht of het grondwater te halen. Om zo woningen, kantoren, bedrijfsomgevingen en andere ruimtes te verwarmen of juist te koelen. Door warmte-pompen te combineren met windenergie, zonnepanelen en/of zonneboilers (die water verwarmen met zonne-energie) ontstaan duurzame installaties. Zulke installaties zijn energiezuinig én bieden een hoog comfort door een gelijkmatige spreiding van de warmte en koeling.

Duurzame warmtepompsystemen toepassen in kantoren, bedrijfsgebouwen, woonhuizen? Beek Bouwmeesters adviseert u graag en installeert complete systemen. Op aangelegde systemen bieden wij aantrekkelijke onderhoudsabonnementen.

Niko Home Control:

Je verlichting, verwarming, ventilatie, rolluiken, zonwering en nog veel meer bedienen van op 1 centrale plek met een touchscreen, je tablet of smartphone: dat is huisautomatisering.

Niko Home Control is het neusje van de zalm: centrale bediening, bediening via een app eender waar ter wereld, opvolging van energieverbruik, veiliger wonen via toegangscontrole en automatisch sturen van verlichting, meer comfort dankzij automatische verwarming en ventilatie, met 1 toets alle lichten en stopcontacten in- en uitschakelen …

Ventilatiesystemen van Zehnder

Met ventilatiesystemen van Zehnder is uw klant altijd voorzien van het beste klimaat. Zehnder houdt zich sinds jaar en dag intensief en succesvol bezig met uitgekiende ventilatiesystemen en oplossingen voor het binnenklimaat. De kwaliteit van de binnenlucht en het comfort voor de mens in zijn leef-, woon- en werkomgeving staan daarbij centraal.

Ons doel: het realiseren van een gezond, comfortabel en energiezuinig binnenklimaat. Om niet te zeggen; het beste binnenklimaat! Onze kennis van het binnenklimaat vertaalt zich in de dagelijkse praktijk naar product- en totaaloplossingen die (energieneutraal) wonen en werken mogelijk maken; volgens de eisen van vandaag en morgen.

Hieronder ziet u het menu van ventilatiesystemen in verschillende categorieën. Voor (gestapelde) woningbouw en utiliteit zijn er diverse ventilatiemogelijkheden. Bovendien zijn we u graag van dienst met kennis, advies en diverse tools.