Website by : ZUID Creatives. All Rights Reserved. Algemene Voorwaarden

(Ver)bouwen was nog nooit zo relaxed

BEEK Bouwmeesters maakt van ieder (ver)bouwtraject een plezierige en stressloze operatie. Van het allereerste gesprek tot de champagne bij een woonklare oplevering.

Een nieuwbouw of renovatie is namelijk een upgrade van uw leven. Zo efficiënt mogelijk behalen we het perfecte eindresultaat; een kwalitatief hoogwaardig bouwwerk. Met misschien wel meer comfort dan u ooit kon bedenken.

Het vaste en vakkundige team van BEEK Bouwmeesters maakt van ieder woonhuis een droomhuis en van ieder kantoor een inspirerende werkplek.

Als aannemer zijn wij gespecialiseerd in het bouwen en renoveren van ruime woningen, woonboerderijen, villa’s en kantoren in het hogere segment.

Hoogwaardig maatwerk

Ieder bouwproject is uitvoerbaar door BEEK Bouwmeesters. Wij hopen dat u ons uitdaagt met uw grootste woonwensen. Andersom dagen wij u graag uit met onze innovatieve en toekomstbestendige ideeën.

Wij zijn gespecialiseerd in hoogwaardig maatwerk en weten uw woon- en/of werkwensen altijd te vertalen naar het volmaakte eindplaatje: een plek waar u het liefst voor altijd wil blijven.

Offerte aanvraag / contact

 

  Naam *

  Woonplaats *

  Telefoonnummer *

  E-mailadres *

  Betreft *

   

  Of bel direct:
  +31 (0)73 888 999 0

  Wij denken niet in hokjes, wij bouwen ze

  Onze werkzaamheden zijn grofweg te onderscheiden in: nieuwbouw, renovatie, verbouwing en onderhoud. Maar zoals hierboven gezegd denken wij niet in hokjes en kunt u al uw wensen aan ons kenbaar maken.

  nieuwbouw

  Nieuwbouw, een frisse start

  Een volgende stap in uw leven. In een nieuw te bouwen huis kunt u al uw woondromen werkelijkheid laten worden, wat een ongekende luxe! BEEK Bouwmeesters denkt als allround aannemer graag mee en adviseert actief voor, tijdens en na het bouwtraject. Om van uw nieuwe huis een woonplek te maken die meteen vertrouwd aanvoelt. Een toekomstbestendig woonhuis waarin u kunt groeien en waar u zonder al teveel onderhoud tientallen jaren kunt blijven wonen.

  renovatie

  Renovatie, oude glorie hersteld

  BEEK Bouwmeesters is gespecialiseerd in renovaties. Renoveren is het herstellen en waar nodig vernieuwen van een bestaand pand, waardoor het in z’n oude glorie wordt hersteld. Daarbij zorgen we meteen dat het pand aan alle hedendaagse veiligheidseisen en de moderne levensstandaard voldoet. Zeer nauwkeurig werk, dat alleen door specialisten gedaan kan worden. Ons vaste en ervaren team van bouwmeesters heeft veel ervaring in de renovatie van woonboerderijen en (andere) monumenten. Bij ons bent u ervan verzekerd dat uw pand in veilige en vakkundige handen is. Maak alvast kennis met ons team.

  verbouw

  Verbouwing, extra veel woongenot

  Verbouwen is het aanpassen of aanbouwen van ruimtes in uw huis. Door een verbouwing krijgt u (nog) meer woongenot en kunt u uw huis volledig naar eigen wens indelen, inrichten en optimaal leefbaar maken. Denk bijvoorbeeld aan het uitbreken van muren om een compleet nieuwe ruimte te creëren, een dakkapel waardoor uw zolder een nieuwe bestemming krijgt of het vernieuwen en upgraden van uw keuken of badkamer. BEEK Bouwmeesters denkt graag met u mee over de meest optimale inrichting van uw woonruimte en alle mogelijke innovatieve toepassingen.

  onderhoud

  Onderhoud, duurzaam en comfortabel

  Iets wat nooit vergeten mag worden, maar wat er nogal eens bij inschiet, is het onderhoud van uw huis. In een goed onderhouden huis is het prettig wonen. U houdt het droog wanneer het regent, zit niet op de tocht, heeft het zomers aangenaam koel en ‘s winters lekker warm. Regelmatig onderhoud kost minder dan reparatie of vervanging. Zo is het goedkoper om uw kozijnen om de paar jaar te schilderen dan ze uiteindelijk te moeten vervangen. Door steeds kleine investeringen te doen in het onderhoud, houdt u de kosten in de hand. Een duurzaam onderhoud van uw woning ziet u ook terug in de waarde van uw woning.

  BEEK Bouwmeesters (ver)bouwt ook kantoorpanden

  Alle bovenstaande mogelijkheden gelden ook voor kantoorpanden. Veel mensen brengen net zoveel tijd door op hun werk als thuis, dus is ook een inspirerende en goed onderhouden werkplek van groot belang.

  Vraag het onze bouwadviseur

  Neem contact op met Bas van de Beek van BEEK Bouwmeesters om uw woonwensen door te spreken. Hij adviseert u graag vrijblijvend over de mogelijkheden.