Energieneutraal Woonhuis met zink en fake hout

Beek Bouwmeesters presenteert: Energieneutrale Nieuwbouwvilla in Sint-Michielsgestel

Details

 • Locatie
  Sint-Michielsgestel
 • Type woning
  Energieneutrale Nieuwbouwvilla
 • Dienst
  Nieuwbouw
 • Energielabel
  A
Energieneutraal Woonhuis 2023

Beekbouwmeesters presenteert: Energieneutraal Woonhuis 2023

In 2023 heeft Beekbouwmeesters, in samenwerking met Theobert van Boven Architecten, een baanbrekend energieneutraal woonhuis gerealiseerd. Dit project staat symbool voor innovatie in duurzaam wonen, gecombineerd met een esthetisch design.

Een Meesterwerk in Zink en HoutDe buitenkant van het huis is bekleed met zorgvuldig geselecteerde materialen die niet alleen mooi, maar ook functioneel zijn. De gevels zijn uitgevoerd in opvallende zinken gevelpanelen, doorgelegd op het dak, allemaal in een stijlvolle zwarte kleur. Deze keuze geeft het huis een moderne, maar tijdloze uitstraling.

Natuurlijk Hout ontmoet StaalAls contrast tegenover het strakke zink, hebben we gebruikgemaakt van fraké hout voor de gevelbekleding. Deze natuurlijke textuur zorgt voor een warme en uitnodigende sfeer. Binnenin het huis is de blikvanger ongetwijfeld de schitterende stalen trap, een waar kunstwerk dat functionaliteit en design moeiteloos combineert.Deze combinatie creëert een tijdloze uitstraling die zowel modern als klassiek aanvoelt. De kozijnen, vervaardigd door Reynaers, zijn afgewerkt met duurzame hardstenen dorpels, wat een extra dimensie geeft.

Energie-Neutraliteit: De Kern van Ons ProjectHet hart van dit project is de energieneutrale afwerking. Elk element van het huis is ontworpen met duurzaamheid in gedachten, van de isolatie tot de energievoorzieningen. Dit woonhuis is niet alleen een comfortabele leefruimte, maar draagt ook actief bij aan een groenere toekomst.

Voltooid met VakmanschapDe realisatie van dit woonhuis is een voorbeeld van de expertise en het vakmanschap van Beekbouwmeesters. Van concept tot oplevering hebben wij elk aspect van het huis met precisie en aandacht voor detail behandeld.

Bezoek ons om dit unieke energieneutrale woonhuis te ervaren, een toonbeeld van moderne duurzaamheid en stijlvol design, volledig gerealiseerd door Beekbouwmeesters.

Dit project is gerealiseerd met

No items found.

Laatste projecten

Bedrijfspanden
Bekijk project
Definitief ontwerp

Nieuwbouw uitbreiding Gezondheidscentrum te Wijchen

Renovatie
Bekijk project
Rosmalen's vrijstaande woonhuis ondergaat een metamorfose tot een energieneutrale villa dankzij een grondige renovatie.

Van oud naar energiezuinig: transformatie van vrijstaand huis tot eco-villa in Rosmalen.

Geef je ideeën
de ruimte

Deel jouw ideale woon- of werkplek met ons team. We vertellen je graag meer over wat we allemaal kunnen doen om van bestaande of nieuwe ruimtes jouw plek te maken.