Vooraanzicht Villa

Bouwen van een energieneutrale villa te Berlicum

Details

 • Locatie
  BERLICUM
 • Type woning
  Villa
 • Dienst
  Nieuwbouw
 • Energielabel
  ENERGIE NEUTRAAL A++++

Met dit bijzondere project toont aannemersbedrijf BEEK Bouwmeesters, hoe twee aparte gebouwen sfeervolle zijn samengesmolten tot één uniek geheel. In het modern-landelijke gebouw, werden alle expertises en mogelijkheden van het aannemersbedrijf gecombineerd.

Hierdoor is het er heerlijk wonen en is de villa op elk vlak bijzonder toonaangevend en hoogwaardig. Zo roept de schitterende architectuur met modern-landelijke uitstraling een gevoel van warmte op.

Dit wordt versterkt door een sfeervol materiaalgebruik, waarin een pannen dak, gestucte muren en zwarte aluminium kozijnen een hoofd- rol spelen. Ook het natuursteen op de gevel van Geopietra vervaardigd vormt een bijzondere blikvanger.

Door de toepassing van verrassende materialen en een u vormige bouw heeft het gebouw een interessante aanblik gekregen.  Zo springt het natuursteen strips van Geopietra een bijzonder verrassingseffect.

Dit project is gerealiseerd met

No items found.

Laatste projecten

Bedrijfspanden
Bekijk project
Definitief ontwerp

Nieuwbouw uitbreiding Gezondheidscentrum te Wijchen

Renovatie
Bekijk project
Rosmalen's vrijstaande woonhuis ondergaat een metamorfose tot een energieneutrale villa dankzij een grondige renovatie.

Van oud naar energiezuinig: transformatie van vrijstaand huis tot eco-villa in Rosmalen.

Geef je ideeën
de ruimte

Deel jouw ideale woon- of werkplek met ons team. We vertellen je graag meer over wat we allemaal kunnen doen om van bestaande of nieuwe ruimtes jouw plek te maken.