Nieuwbouw villa te Wijchen van 1400m3

Details

 • Locatie
  Wijchen
 • Type woning
  Villa
 • Dienst
  Nieuwbouw
 • Energielabel
  Energieneutraal

Beekbouwmeesters presenteert: * Nieuwbouwvilla in Wijchen

In het pittoreske Wijchen, nabij Nijmegen, heeft Beek Bouwmeesters een architectonisch meesterwerk gerealiseerd: een energieneutrale nieuwbouwvilla, ontworpen door het gerenommeerde Van Boven Architecten uit Sint-Michielsgestel. Dit project, voltooid in 2017, is een toonbeeld van duurzame architectuur en verfijnde ambachtelijkheid.

Een Harmonie van Materialen en OntwerpDe villa onderscheidt zich door het gebruik van innovatieve gevelstukwerken met eiken spanten en een stijlvolle zinken gevelbekleding. Deze combinatie creëert een tijdloze uitstraling die zowel modern als klassiek aanvoelt. De kozijnen, vervaardigd door Reynaers, zijn afgewerkt met duurzame hardstenen dorpels, wat een extra dimensie geeft aan het esthetische en ecologische ontwerp.

Binnenin: Een Wereld van VerfijningBinnen in de villa wordt de verfijning voortgezet met op maat gemaakte eiken trappen, naadloos glad gestucte muren en elegante stalen taatsdeuren. Deze elementen combineren samen om een interieur te creëren dat zowel uitnodigend als indrukwekkend is.

Volledige Afwerking door BeekbouwmeestersVan het eerste ontwerp tot de laatste afwerking is deze woning volledig gerealiseerd door de vakmensen van Beekbouwmeesters. Onze toewijding aan kwaliteit en detail is zichtbaar in elk aspect van dit project, waardoor de villa niet alleen een woonruimte is, maar een echt kunstwerk.

Een Stap naar een Duurzame ToekomstMet deze villa bewijzen we dat luxe wonen en duurzaamheid hand in hand kunnen gaan. Dit project weerspiegelt onze inzet voor milieuvriendelijke bouwpraktijken en onze visie op toekomstgerichte woningbouw.

Ontdek hoe Beekbouwmeesters de grenzen van moderne architectuur en duurzaamheid verlegt. Bezoek ons kantoor en ervaar zelf de perfecte balans tussen luxe en ecologie.

Dit project is gerealiseerd met

No items found.

Laatste projecten

Bedrijfspanden
Bekijk project
Definitief ontwerp

Nieuwbouw uitbreiding Gezondheidscentrum te Wijchen

Renovatie
Bekijk project
Rosmalen's vrijstaande woonhuis ondergaat een metamorfose tot een energieneutrale villa dankzij een grondige renovatie.

Van oud naar energiezuinig: transformatie van vrijstaand huis tot eco-villa in Rosmalen.

Geef je ideeën
de ruimte

Deel jouw ideale woon- of werkplek met ons team. We vertellen je graag meer over wat we allemaal kunnen doen om van bestaande of nieuwe ruimtes jouw plek te maken.