Uitbouw achter een monumentale villa

Details

  • Locatie
    Nieuwegein
  • Type woning
    Villa
  • Dienst
    Renovatie
  • Energielabel

Ontdek de Prachtige Uitbouw Achter een Monumentale Villa in Nieuwegein

In het hart van Nieuwegein, verscholen achter een adembenemende monumentale villa, onthullen we met trots onze nieuwste realisatie: een schitterende uitbouw die perfectie en elegantie uitstraalt. Deze architectonische parel is een toonbeeld van moderne luxe, gecombineerd met de historische charme van de villa.

Een Raamwerk van Natuurlijk Licht
De uitbouw kenmerkt zich door de toepassing van hoge kozijnen van het gerenommeerde merk ‘Minimal Windows’. Deze indrukwekkende kozijnen strekken zich uit van de vloer tot aan het plafond, waardoor een overvloed aan natuurlijk licht de ruimte binnenstroomt. Het resultaat is een ruimte waar binnen en buiten naadloos in elkaar overlopen.

Innovatieve Zonnewering en Privacy
Aan de buitenzijde van de kozijnen hebben we gekozen voor geavanceerde zonnewering en lamellen. Deze zorgen niet alleen voor optimale privacy en bescherming tegen de zon, maar voegen ook een moderne, esthetische touch toe aan de gevel van de uitbouw.

Naadloze Overgang van Interieur naar Exterieur
De vloeren en trappen, vervaardigd uit gevlinderd beton, vormen een robuuste en stijlvolle basis die zowel binnen als buiten doorloopt. Dit zorgt voor een vloeiende overgang en brengt een unieke harmonie tussen de binnen- en buitenruimte.

Een Uitbouw Die Verhaalt
Elk aspect van deze uitbouw is ontworpen met de grootste zorg en aandacht voor detail, waardoor de historische waarde van de monumentale villa gerespecteerd blijft, terwijl er een moderne twist aan wordt gegeven. Deze uitbouw is niet alleen een toevoeging aan de villa, het is een verhaal op zich

Dit project is gerealiseerd met

No items found.

Laatste projecten

Bedrijfspanden
Bekijk project
Definitief ontwerp

Nieuwbouw uitbreiding Gezondheidscentrum te Wijchen

Renovatie
Bekijk project
Rosmalen's vrijstaande woonhuis ondergaat een metamorfose tot een energieneutrale villa dankzij een grondige renovatie.

Van oud naar energiezuinig: transformatie van vrijstaand huis tot eco-villa in Rosmalen.

Geef je ideeën
de ruimte

Deel jouw ideale woon- of werkplek met ons team. We vertellen je graag meer over wat we allemaal kunnen doen om van bestaande of nieuwe ruimtes jouw plek te maken.