Website by : ZUID Creatives. All Rights Reserved. Algemene Voorwaarden

De Bouwmeesters

Ons vaste team zet zich met hart en ziel in voor uw bouwproject

BEEK Bouwmeesters werkt volgens een bewezen succesvol totaalconcept. Bij ons vindt u alles in één.

Van de architect tot de elektricien, loodgieter, timmerman, metselaar, stukadoor en glazenwasser; als aannemer verzorgen wij het gehele bouwtraject tot in de puntjes.

Wij werken met een vast en betrouwbaar team van goed opgeleide multi-specialisten die allen bij BEEK Bouwmeesters in dienst zijn.

Een goed advies, hoogwaardige kwaliteit van bouwen en haarscherp oog voor detail staan voorop. Ons hoge werkniveau bereiken we door vakmanschap te koppelen aan innovaties.

Bij BEEK Bouwmeesters heeft u te maken met één aannemer, die het complete bouwtraject in handen heeft en voor u overziet.

Het grote voordeel hiervan is dat het traject stressvrij en flexibel is.

Offerteaanvraag / contact

  Naam *

  Woonplaats *

  Telefoonnummer *

  E-mailadres *

  Betreft *

  Of bel direct:
  +31 (0)73 888 999 0

  De bouwspecialist in Noord-Brabant

  BEEK Bouwmeesters werkt vanuit ’s-Hertogenbosch en bestrijkt de gehele regio Noord-Brabant en het noorden van België. Wij maken van ieder woonhuis een droomhuis en van ieder kantoor een inspirerende werkplek. Aan ons de kunst om uw verwachtingen te overtreffen. Daag ons uit!

  Bouwen en verbouwen
  zonder stress

  Een vooroordeel over (ver)bouwen is dat het een stressvol traject is. U hoort ze vast in uw omgeving of heeft het zelf meegemaakt; de horrorverhalen over slepende bouwtrajecten, waarbij telkens weer het hele huis overhoop ligt. BEEK Bouwmeesters neemt als allround aannemer de regie van uw verbouwing, renovatie of nieuwbouw uit handen en realiseert een perfect eindresultaat zonder enige stress. U heeft te maken met één regisseur die het totaalplaatje nauwlettend in de gaten houdt en direct eindverantwoordelijk is voor het gehele traject. U kunt (bij wijze van spreken) op vakantie gaan, zonder enige angst of het bouwtraject wel volgens schema verloopt.

  Ontmoet onze bouwmeesters

  Bas van de Beek

  Directeur

  Ruud

  Werkvoorbereider

  Vera

  Administratie

  Diana

  Administratief medewerkster

  Gerry

  Timmerman

  Geert

  Metselaar / Timmerman

  Remco

  Timmerman

  Yoric

  Timmerman

  Ron

  Stukadoor

  Theobert van Boven

  Architect Van Boven Architecten

  “Ons architectenbureau is een vast onderdeel van het team van BEEK Bouwmeesters. Op basis van wederzijds vertrouwen werken wij al geruime tijd op een nauwe en zeer goede manier samen. Onze grote toegevoegde waarde is dat wij veel kennis in het ontwerpen van hoogwaardige kwaliteit bouwprojecten hebben, in het bijzonder in de villabouw. Onze lijnen met BEEK Bouwmeesters zijn kort en direct.”